TA TILLBAKA VARDAGSKVÄLLEN

Vem säger att det bara är fredag och lördag som ska vara roliga? Veckans resterande fem dagar går lika bra att fylla med vänner och skoj – och god dryck. Låt inte en tidig morgon nästa dag hindra dig från att samla gänget. Njut av varje dag.

 

Söndag: På med förklädet

2017 är ”matlagningsprojektens” år. Kolla bara på Instagram, det är fullt av bloggare som gör tortillas och ramen från grunden. Samla ditt köksteam för projekt 1, den kommande veckans luncher. Du kommer bli förvånad över hur snabbt ni snor ihop fem olika sorters sallader eller smörgåsfyllningar.

 

Måndag: Mata själen

Få saker är så tillfredsställande som att lära sig något nytt. Samla några vänner och dela kostnaden för en kurs (vem vet, en av dina vänner kanske är kursledare). Vad kommer du att lära dig? Elgitarr? Konversationsspanska? Första hjälpen?

 

Tisdag: Kom igång

Det är en hel del vecka kvar att ta sig igenom, så låt oss ge energinivåerna en skjuts. Soffan ser kanske inbjudande ut, men varför inte koppla av på ett mer hälsosamt sätt? Ta dig till skateparken, ta en promenad i solnedgången eller bygg upp aptiten med en cykeltur före middagen. Kort och gott, ta en tur i friska luften. 

 

Onsdag: Dags att ta det lugnt

Bra jobbat, du har tagit dig till Lill-lördag. Vi är halvvägs genom veckan och det är dags för lite välförtjänt vila, så fram med popcornen och lägg en Coke® på is, det är filmkväll. Bestäm ett nytt tema varje vecka – kultklassiker, komedier, vampyrer – och be dina vänner att nominera sina favoritfilmer. 

 

Torsdag: Tillverka saker

Dags att göra något med händerna gott folk! Pinterest är sprängfyllt med projekt som – låt oss vara ärliga – är dömda att förbli ofärdiga om du inte tar hjälp av någon och ser till att få det gjort. Återvunna möbler, hemmagjorda ljusstakar eller krukor gjorda av Coke®-flaskor? Allt blir mycket roligare om ni tillverkar det tillsammans.