Tävlingen, vad är det och hur tävlar man?


 

Q1.         Vad handlar tävlingen om?

A1.         Tävlingen har vi valt att kalla ”kod under kork, tävla & vinn” med startdatum 6 nov i butik. Tävlingen går ut på att ge alla en chans att vinna en julklapp, beroende på hur just din jul och familjedynamik ser ut så har du chansen att vinna din julklapp ända fram till och med 31 dec 2017. Du tävlar om ett Superpresentkort inom underhållning och aktiviteter, mat & dryck, digital leverans samt övrig detaljhandel. Varje dag väljer en jury ut 25 vinnare per dag som har förmånen att välja att dela sitt Superpresentkort med en vän – dela julens goda stunder- eller välja att behålla presentkortet själv.

 

Q2.         Vad är Superpresentkortet för någonting?

A2:         Ett Superpresentkort ger mottagaren fritt val bland en uppsjö av presentkort på en och samma hemsida, gogift.se. Man kan välja bland olika butikskedjor, spännande upplevelser och produkter. Mottagaren har även förmånen att välja mellan att dela upp presentkortet mellan olika leverantörer eller ge bort det som en gåva till en vän. Superpresentkortet är en gåva som passar till alla!

 

Q3.         Hur fungerar det?

A3.         För att kunna delta i tävlingen måste du köpa en Coca-Cola från någon av de aktiverade förpackningarna, Coca-Cola Classic, Coca-Cola zero SUGAR och Coca-Cola light i storlekarna 500ml och 1,5L. Håll utkik efter juletiketterna med tomten och tävlingsmekanik på. Varje förpackning har en unik kod under korken som man använder för att tävla. Gå till den URL som står på förpackningen (coke.se/jul), registrera din kod, svara på en kunskapsfråga och skriv en motivering till varför just du ska vinna, då är du med och tävlar. Du kan tävla från både din dator eller mobiltelefon/tablet. Nya vinnare utses varje dag, 25 vinnare per dag mellan 6 nov – 31 dec 2017.

 

Q4          Vem kan delta?

A4           Du kan delta i tävlingen om du är över 16 år och folkbokförd i Sverige.

 

Q5.         Var hittar jag den unika koden?

A5.         Håll utkik efter juletiketterna med tomten och tävlingsmekanik. Din unika kod finns under korken på Coca‑Cola Classic, Coca‑Cola zero SUGAR och Coca‑Cola light i storlekarna 500ml och 1,5L.

 

Q6.         Till vilka företag kan jag vinna ett Superpresentkort?

A6.         Vi har valt ut några av de mest populära företagen samt inkluderat företag som Coca-Cola har ett samarbete med. Superpresentkort kommer att erbjudas inom underhållning och aktiviteter, mat & dryck, digital leverans samt övrig detaljhandel över hela Sverige.

 

Q7.         Vad är mina chanser att vinna?

A7.         Det beror på din kreativitet. För att kunna vinna måste du svara rätt på en kunskapsfråga samt skriva en motivering till varför just du ska vinna. Utifrån alla rätta svar väljer sedan en jury ut de bästa motiveringarna.

 

Q8.         Hur vet jag om jag har vunnit?

A8.         Vi kommer kontinuerligt att kontakta alla vinnare för att meddela dem. I vinstbeskedet kommer det tydligt stå vad man har vunnit. Alla vinnare kommer också att publiceras på coke.se.

 

Q9.         Hur många gånger kan jag tävla?

A9.         Du kan tävla max 5 gånger per dag. Koderna är unika och kan endast användas en gång.

 

Q10.      Kan jag vinna mer än ett Superpresentkort under tävlingsperioden?

A10.       Då vi vill att så många som möjligt ska kunna vinna så vinner varje enskild person max en gång. En fysisk person kan alltså inte vinna mer än en gång under tävlingsperioden.

 

Q11.      När och hur väljer ni ut vinnare?

A11.       Varje dag kommer juryn att gå igenom förra dagens rätta svar och välja ut de bästa motiveringarna. Vinnarna kontaktas veckovis via den emailadress som sker vid registreringen i samband med att vederbörande tävlat, därför ber vi dig hålla utkik i din inbox men även skräpbox. Beroende på din mailinställning kan vissa mail hamna i skräpboxen.

 

Q12.      Om jag vinner hur länge är Superpresentkortet giltigt?

A12.       Ett Superpresentkort är giltigt i 2 år från utfärdande datum.

 

Q13.      Hur länge pågår kampanjen?

A13.       Kampanjsajten öppnar för registrering av koder under kork måndagen den 6:e nov 2017. Kampanjen och tävlingsperioden löper t.o.m. 31:a dec 2017.

 

Q14.      Varför är inte den fjärde varianten, Coca-Cola life, inkluderad med juletiketter och kod under kork?  

A14.       Kampanjen i sig är en mycket stor investering. Vår bedömning är att vi tillsammans med våra kunder kan aktivera Coca-Cola life på ett annat, bättre sätt, än att inkludera Coca‑Cola life i julkampanjen.

 

Q15.       Vad måste jag betala för?

A15.       Leverans av Superpresentkortet ingår vid fysiskt presentkort. Alla övriga omkostnader så som att ta sig fram och tillbaka till ev. aktivitet måste man själv stå för.

 

Q16.       Kan jag byta ut mitt Superpresentkort kontanter istället?

A16.       Nej, vinsten går inte att byta mot kontanter.