Tävlingsregler


 

Arrangör

 

Tävlingen arrangeras av:

Coca-Cola AB

Dryckesvägen 2C

136 89 Haninge

Sverige

 

Partner: Magfive Content AB

 

Vem får delta?

Tävlande måste vara folkbokförd i Sverige, minst 16 år fyllda och ha ett konto på Youtube och Instagram.

 

Denna tävling sponsras, stöds eller administreras inte av Youtube.

 

När kan du delta?

Tävlingsperioden är från 9/10 till den 16/10 2017

Tävlingen är avslutad 16/10 kl 20:00

 

Hur deltar du?

För att vinna ska du lägga upp en skärmdump från ditt favoritavsnitt av CokeTV Sverige på Instagram och motivera varför du ska vinna FIFA-boxen, med hashtaggen #CokeTVSverige. Du måste vara minst 16 år och ha en öppen profil för att tävla.

Vinnaren kommer kontaktas genom en kommentar under det specifika inlägget på Instagram.

Genom att delta så godkänner du att Coca-Cola AB får använda ditt bidrag i extern och intern kommunikation samt i dess sociala medier. Detta utan att någon ersättning utgår till den tävlande.

 

Priser

Under tävlingsperioden tävlas det ut ett pris bestående av en specialbox innehållandes FIFA18 till PS4, specialdesignad Coke Zero och tricksboll.

Totalt värde på hela priset ca 1200 SEK

Ej mottaget pris återbetalas inte.

Vinsten kan ej bytas mot kontanter.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Varken Coca-Cola AB eller Mag5 sparar personuppgifterna och de raderas så snart tävlingen är avslutad och vinnarna har mottagit sina priser.

 

Hur du får tillgång till priset:

Vinnaren kommer kontaktas via Instagram via en kommentar på under tävlingsbidrag. Vinnaren blir då ombedd att komplettera med kontaktuppgifter som skickas till tävlingens representant. Vinner kommer då behöva bevisa att den äger det kontot som skrivit den vinnande kommentaren. Efter det så levereras vinsten till vald adress. Hela vinsten levereras vid ett och samma tillfälle.

 

Vinnare

Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Coca-Cola AB samt Mag5 Content Ab. Juryns beslut kan ej överklagas.

Vinnaren utses baserat på att du är prenumerant, har hastaggat CokeTVSverige samt juryns bedömning på bäst bild och motviering.

Vinnare utses senast 20/10 2017

Vinnaren måste ha accepterat priset och lämnat ut information såsom Fullständigt namn, telefonnummer och postadress (för leverans av priset) och personnummer (för ev. rapportering till skattemyndigheten) senast en vecka efter att initial kontakt har tagits.

Skulle vinnare inte gå att nå trots påminnelse övergår vinsten till nästa kvalificerade bidrag enligt juryns rangordningsbeslut. Juryns beslut kan inte överklagas

Efter tävlings slut raderas all personlig data hos Coca-Cola AB och Mag5.

 

Tryckfel och oavsiktliga missförstånd

Coca-Cola AB, dess moderbolag, andra enheter eller andra parter som medverkar direkt eller indirekt i denna tävling ansvarar inte för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen.

 

Varumärken och copyright

Alla varumärken och övrigt material på denna webbplats skyddas av allmänna immaterialrättsliga bestämmelser och tillhör The Coca-Cola Company eller annan 3:e part – och kan inte användas utan föregående, skriftligt, tillstånd från behörig instans hos Coca-Cola AB eller relevant 3:e part.

 

 

Ansvar och rättigheter

Coca-Cola AB ansvarar inte för:

o   material som användarna publicerar på Instagram. Tävlingen sponsras, administreras inte heller av Instagram.

o   inskickat material i samband med tävlingar/andra aktiviteter tillhör Coca-Cola AB, som kan fritt förfoga över detta material utan att ersättning utgår.

Coca-Cola AB förbehåller sig rätten att göra ändringar i tävlingsregler/tävlingsperiod vid oförutsedd händelse.

INTEGRITETSPOLICY    När du deltar i tävlingar eller andra kampanjer blir du ofta ombedd att lämna ifrån dig personuppgifter, såsom namn, telefonnummer och e-postadress. I dagens digitala samhälle sprids information snabbt och enkelt. Då din integritet är viktig för oss vill vi vara säkra på att du är informerad om hur vi hanterar personlig data som du lämnar till oss.

Vänligen gör det till en vana att läsa denna information , med hur vi hanterar din data och avgör ifall du är bekväm med detta. Tveka inte att höra av dig till oss med alla frågor du kan ha (se kontaktuppgifter längre ner). Läs mer om vår integritetspolicy: http://www.coca-cola.se/personuppgifter/

 

Kontakta oss på e-post konsumentkontakt.se@cokecce.com eller ring oss på 020-65 60 70- om du har kommentarer eller frågor. Öppettider: Helgfria vardagar måndag - torsdag kl 09:00-15:00 och fredag kl 10:00-15:00.

Oktober, 2017